fi en

Koodarin Top 50 työpaikkaa

10 Nov 2017 by Maria Talented

Jokaiselle ohjelmistokehittäjälle on tällä hetkellä noin 40 avointa työpaikkaa, joten työpaikoista ei ole pulaa. Tänä kovan kysynnän aikana koodarin haasteena on löytää paikka, jossa oikeasti viihtyy ja jonne menisi, vaikka olisi voittanut 20 miltsiä lotossa. Paikka, jossa työkavereista tulee parhaita kavereitasi, pääset oppimaan ja kehittymään, ja missä työpanostasi arvostetaan.

Tästä inspiroituneina kokosimme listan Suomen kovimmista työpaikoista koodarin näkökulmasta. Tietenkään ei ole olemassa yhtä Suomen tai Euroopan parasta työpaikkaa, sillä jokainen arvostaa eri asioita. Työpaikka joka on minulle maailman paras, ei välttämättä ole sitä sinulle. Olemme tähän mennessä jututtaneet yli 500 kehittäjää ja lista on syntynyt näiden keskusteluiden pohjalta. On turvallista sanoa, että meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, missä firmoissa koodaajat viihtyvät.


Koodarin top 50 työpaikkaa, olkaa hyvä! 

* Koodari, onko työpaikkasi huippu paikka, mutta yritystä ei mainittu listalla? Kerro meille osoitteessa hello@talented.fi ja vaikuta vuoden 2018 listaan.

 

Tiedätkö mitä kaikkea ohjelmistokehittäjä voi pyytää työhaastattelussa? Lue Harrin tärpit täältä.

Talented on uusi IT-alan agentuuri, joka auttaa kokeneita ohjelmistokehittäjiä ja suunnittelijoita löytämään parhaat työpaikat ja projektit. Tarjoamme ulkoistetun työnhaun, tietoa yritysten yrityskulttuureista, palkkatasoista, rekrytointiprosesseista ja teknillisistä arvioinneista sekä mentorointia ja valmennusta, jotta saavuttaisit uratavoittesi.